Forraljuk fel a vizet a sóval, cukorral és margarinnal együtt. Adjuk hozzá az átszitált lisztet, majd jól reszteljük át. Ezután adagoljuk hozzá a tojásokat, amíg a tészta egyneművé nem válik. Készítsünk tetszőleges formákat nyomózsák segítségével. Végül mérettől függően 180°C-on 25-30 perc alatt süssük készre.
Forraljuk fel a tej 2/3 részét a cukor felével. A maradék tejben keverjük el a Cremanília pudingport és adjuk a forrásban lévő tejhez. Forraljuk addig, amíg sima, egynemű krémet nem kapunk. Végül verjük fel a tojásfehérjét a maradék cukorral, majd a főzött pudingot kis adagokban, laza mozdulattal adagoljuk hozzá a felvert tojásfehérjéhez.
A kész, kihűlt képviselőfánkokat vágjuk ketté és az üreges részt töltsük meg a főzött krémünkkel. A krém tetejére rétegezzünk felvert Italmaxot, majd helyezzük rá a képviselőfánkok tetejét. Az üres tésztát ízesített habbal is tölthetjük. Ízlés szerint díszítsük porcukorral.
Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.