Forraljuk fel a vizet a sóval, cukorral és margarinnal együtt. Adjuk hozzá az átszitált lisztet, majd jól reszteljük át. Ezután adagoljuk hozzá a tojásokat, amíg a tészta egyneművé nem válik. Készítsünk tetszőleges formákat nyomózsák segítségével. Végül mérettől függően 180°C-on 25-30 perc alatt süssük készre.
Forraljuk fel a tej 2/3 részét a cukor felével. A maradék tejben keverjük el a Cremanília pudingport és adjuk a forrásban lévő tejhez. Forraljuk addig, amíg sima, egynemű krémet nem kapunk. Végül verjük fel a tojásfehérjét a maradék cukorral, majd a főzött pudingot kis adagokban, laza mozdulattal adagoljuk hozzá a felvert tojásfehérjéhez.
A kész, kihűlt képviselőfánkokat vágjuk ketté és az üreges részt töltsük meg a főzött krémünkkel. A krém tetejére rétegezzünk felvert Italmaxot, majd helyezzük rá a képviselőfánkok tetejét. Az üres tésztát ízesített habbal is tölthetjük. Ízlés szerint díszítsük porcukorral.
Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.