A piskóta szárazanyag hozzávalóit keverjük össze, majd adjuk hozzá a vizet és az olajat. Kenjünk lapot belőle és süssük 180°C-on 10-12 percig.
Krém
A 700g Ambiante-t 80%-osra verjük fel. Forraljuk fel az agar agart vízzel, a megmaradt Ambianteval és a cukorral. A Belcolade Dark C501J étcsokoládét és a Mimetic 32-t tegyük egy tálba és öntsük rá a felforralt krémet. Keverjük simára és adjuk hozzá a felvert habhoz.
Összeállítás
A piskóta lapot tegyük keretbe, öntsük rá a csokoládés krémet, majd fedjük le a másik piskóta lappal.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.