A linzer összetevőit összegyúrjuk és 30 cm-es kerek lapot nyújtunk belőle. A linzerlapot 10 percig, 200°C-on sütjük.
Krém
A zselatint beáztatjuk hideg vízbe. A Festipak-ot a Deli Quark-kal 70%-osra felverjük. A felmelegített zselatin masszát határozott mozdulatokkal a krémhez keverjük. A Zila formát Spraylix-szel kifújjuk és az elkészült krémet belehalmozzuk. Utána a kisült linzerlappal fedjük és lefagyasztjuk. Később kifagyasztjuk. A kifagyasztás után összekeverjük a Topfil Sárgabarackot a Miroir Natúrral és a Classic sárgabarackkal, majd a réseket ezzel töltjük meg.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.