Vágjuk hosszabb csíkokra a hagymát, és pirítsuk meg úgy, hogy megőrizze fehér színét. Készítsük el a tésztát 5 perc lassú és 8 perc gyors dagasztással úgy, hogy a pirított hagymát és a Sapore Softgrain Multigrain magkeveréket, a dagasztás utolsó negyedében adagoljuk a tésztához. Hagyjuk a tésztát érni a csészében 50 percig, majd mérjük fel 60 g/db egységsúlyra. Gömbölyítsük fel, takarjuk le és tegyük félre pihenni 10 percet. Az idő elteltével alakítsuk a felgömbölyített tészta darabokat hosszúkás rúd formára és tegyük sütőlemeztre. Tegyük 30°C-os kelesztőbe kb. 65 percre. Sütés előtt Sunset Glaze-el kenjük le a rudak felületét, és 220°C-os sütőben süssük meg kb. 15 perc alatt.
Nehézségi fokozat: