Forraljuk fel a vizet a sóval, cukorral és margarinnal együtt. Adjuk hozzá az átszitált lisztet, majd jól reszteljük át. Ezután adagoljuk hozzá a tojásokat, amíg a tészta egyneművé nem válik. Készítsünk szív formákat nyomózsák segítségével. Végül mérettől függően 180°C-on 25-30 perc alatt süssük készre.
Verjük fel az Italmaxot 70%-osra, majd keverjük hozzá a Classic Málna CL-t és a Topfil Málnát. A kész krémet töltsük nyomózsákba.
A kész, kihűlt szíveket vágjuk ketté és az üreges részt töltsük meg az elkészült krémmel, majd helyezzük rá a szívek tetejét. Ízlés szerint díszítsük porcukorral, vagy használjunk Carat Decorcrem White-ot, amit olajbázisú festékkel tetszőleges színűre festhetünk.
Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.
Ajándékozza meg fogyasztóit egy kedves üdvözlőlappal, melyet az alábbi linkre kattintva tölthet le nyomtatásra alkalmas változatban!