Dagasszunk tésztát az összetevőkből 4 perc lassú, majd 3 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
20°C
Érési idő:
60 perc, 5°C-on
Feldolgozás
Formázás
Nyújtsuk 3 mm vastagságúra a tésztát és szúrjuk ki kb.100 mm-es linzer szaggatóval. Helyezzük a tészta közepére a tölteléket, majd hajtsuk össze.
Felületkezelés
Az így kapott tésztát kenjük le tojássárgájával, majd, ha megszáradt kenjük le tojásfehérjével is.
Sütés
Hőmérséklet
180°C, száraz sütőben
Sütési idő
12 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.