Dagasszuk a tésztát 3-5 percig, majd hagyjuk pihenni 20 percig. Pihentetés után vékonyra nyújtsuk ki a tésztát.
Keverjük el vízzel a Cottó Kókuszt. A kikevert kókuszos tölteléket kenjük a tészta 2/3 részére és szórjuk meg B Dark szemcsével. A töltelék nélküli tésztát hajtsuk rá a kókuszos rész felére, majd a megmaradt kókuszos részt hajtsuk vissza a tésztára. Vágjunk kb 5 cm széles csíkokat, melyeknek vágjuk be a közepét és húzzuk szét az egyik oldalán. Kelesszük a töltelékkel megkent és formázott tésztát kb. 40-45 percig.
A megkelt terméket kenjük le Sunset Glaze CL felületi fénnyel.
Végül 210°C-on 8-10 perc alatt süssük készre.
Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.