A linzer összetevőit összegyúrjuk és 146x34x20 mm-es tart formába helyezzük, majd 200°C-on, 7 percig sütjük.
Töltelék
A Topfil sárgabarackhoz hozzáadjuk a 4 evőkanál búzadarát, a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat. A kihűlt tartokat megkenjük a töltelékkel és túrótöltelékkel töltjük. Visszatesszük sülni 7 percre, 140°C-on.
Tojáshab
A 100g tojásfehérjét 50g cukorral felverjük. 200g cukrot felrakunk forralni annyi vízzel, amennyi ellepi, és szirupot főzünk belőle. A szirupot a felvert habhoz adjuk. Miután elkészült, a túróra csíkozzuk.
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.