Dagasszunk tésztát az összetevőkből 2 perc lassú, majd 5 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
22°C
Érési idő:
5 perc
Feladás
70 g-os háromszög
Pihentetés
2 perc
Feldolgozás
Feldolgozás
Sodrás
Kelesztés
35 perc, 28°C-on
Sütés
Kemence hőfok
230-210°C
Sütési idő
10 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.