A linzer összetevőit összegyúrjuk és 30x20 cm-es lapot nyújtunk belőle. A linzerlapot 8-10 percig, 200°C-on sütjük.
Töltelék
A Topfil sárgabarackhoz hozzáadjuk a 4 evőkanál búzadarát, a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat.
Tojáshab
A 100g tojásfehérjét 50g cukorral felverjük. 200g cukrot felrakunk forralni annyi vízzel, amennyi ellepi, és szirupot főzünk belőle. A szirupot a felvert habhoz adjuk. Miután elkészült, a túróra csíkozzuk.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.