Állások

KARRIER A PURATOSNÁL

A Puratosnál mindent megteszünk azért, hogy munkavállalóink boldognak és elégedettnek érezzék magukat. Minden tevékenységünk központjában az emberek állnak és szeretnénk biztosítani jelenlegi és jövőbeli munkavállalóinkat arról, hogy miközben vállalkozásunk fejlődik, az Ő karrierjük, készségei és szenvedélyei is tovább növekedhetnek.

Világszerte 83 leányvállalatunkban több, mint 10.000 alkalmazottunk dolgozik, amely duplája a 10 évvel ezelőtti létszámunknak. Folyamatosan keressük az új tehetségeket és örömmel fogadnánk, ha Ön is csatlakozna hozzánk!

 

Tekintse meg aktuális helyi és nemzetközi lehetőségeinket!

A nagyszerű emberek hozzák el a változást

Bármit is teszünk, mindig az embereket helyezzük előtérbe! A Puratosnál határozottan hiszünk abban, hogy csapatunk sikerei mögött a kiváló emberek állnak. Befogadó munkahelyként teljes mértékben elfogadjuk a sokszínűséget és mindenki számára egyenlő bánásmódot biztosítunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a sokféle háttér, tapasztalat, készség, tudás és ötlet csak még erősebb globális szervezetet eredményezhet. Keményen dolgozunk azon, hogy megértsük azon országok és közösségek egyedi kultúráját, amelyekkel együtt dolgozunk, és a sokszínű csapat döntő szerepet játszik ebben. Ha valóban megértjük az embereket, képesek vagyunk sokkal jobb szolgáltatást is nyújtani.

Puratos Varázslat

A Puratosnál célunk, hogy összehozzuk az embereket. Ez az egyik oka, hogy értékeink és a közös munka alapelvei igazán fontosak számunkra. Azáltal, hogy a következetességet a sokszínűséggel ötvözzük és biztosítjuk, hogy minden a megfelelő módon történjen, bárhol is legyünk, a legjobbat tudjuk nyújtani pékjeink, cukrászaink és csokoládékészítőink számára világszerte. Ezt hívjuk Mi a Puratos varázslatnak! Az egész az emberek inspirálásáról, a közös célról és az összefogásról szól, hogy rendkívüli eredményeket érjünk el. Tapasztalja meg Ön is az önmegvalósítás varázsát!

student and teacher in a professional cook school kitchen preparing a chocolate dessert

Vajon Ön lehet a következő titkos összetevőnk?

Szervezetünk

Szervezetünk

Tudjon meg többet a Puratosról, mely egy családi vállalkozásból nőtte ki magát mára egy nemzetközi cégcsoporttá.

Tovább olvasom!

Cégünkről bővebben