Dagasszuk a tésztát 2 perc lassú, majd 7 perc gyors fokozaton
Tészta hőmérséklete
26-27°C
Érési idő
60 perc
Osztás
150g / db
Feldolgozás
Kelesztés
60 perc
Feldolgozás
Nyújtjuk, lemezre tesszük
Felület kezelés
Lekenjük tejföllel, baconnel, majd megszórjuk sajttal és lilahagymával.
Sütés
Sütési hőfok
240°C-220°C
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.