Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 5 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
28°C
Érési idő:
15 perc
Feladás:
100 g
Pihentetés:
5 perc
Feldolgozás
Feldolgozás:
Tetszőleges formázás
Kelesztés:
40 perc 32°C
Sütés előtti művelet
Felület:
Magozás
Sütés
Sütési hőmérséklet:
210°C
Sütési idő:
10-12 perc
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.