Dagasszunk tésztát az összetevőkből kb. 2 perc lassú és 6 perc gyors fokozaton. A Softgrain Sprouted Rye CL-t csak az utolsó 1 percben keverjük bele. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 30°C legyen. A tésztaérés 10 perc, ezután a tésztát osszuk 6 részre, majd gömbölyítsük. Egy Spraylix leragadásgátlóval kifújt sütőformába beletesszük a gombócokat és 70 percig kelesszük 33°C-on. Kenjük le a felületét Sunset Glaze BP felületi fénnyel, majd süssük 180°C-os sütőben. Végül szórjuk meg a tetejét mandulával.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.