Keverjük össze a Patis’Macaront vízzel, 4 perc gyors fokozaton krémkeverő lapát segítségével. A kapott macaron tésztát tegyük nyomózsákba és a sütőpapírra nyomjunk kisebb, gömb alakú formákat. Légkeveréses sütőben 135°C-on 14 percig, hagyományos sütőben 150°C-on 20-25 percig süssük.
Töltelék
A Cryst-o-filt melegítsük fel, ezután keverjük hozzá a többi hozzávalót és egyneműsítsük.
Befejezés
A kihűlt macaron tésztát illesszük össze a töltelékünkkel.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.