Forraljuk fel a Festipak-ot, a tejet és a vanília rudakat, majd tegyük félre 10 percre. 10 perc elteltével szűrjük át a vaníliás elegyet. Keverjük el a cukrot a tojássárgájával és öntsük hozzá a vaníliás elegyhez. 85°C-ra melegítsük fel, majd töltsük ki tűzálló tálkákba és 95°C-on 45-60 percig „sütjük”.
Alaprecept: 1200 g, Belcolade Dark Selection: 150 g. Elkészítés: A csokoládét adjuk az alap krémhez, melegítsük fel 85°C-ra és a továbbiakban úgy járunk el, mint az alapreceptnél.
Alaprecept: 1200 g, Classic Mokka: 36 g. Elkészítés: A Classic Mokka-t adjuk az alap krémhez, melegítsük fel 85°C-ra és a továbbiakban úgy járunk el, mint az alapreceptnél.
Alaprecept: 1200 g, Summum Pisztácia: 120 g. Elkészítés: A Summum Pisztácia-t adjuk az alap krémhez, melegítsük fel 85°C-ra és a továbbiakban úgy járunk el, mint az alapreceptnél.
Szervírozás előtt a Creme Brulée felületét szórjuk meg barnacukorral és karamellizáló pisztoly segítségével a Creme Brulée felületén a cukrot karamellizáljuk meg. .
Nehézségi fokozat:
A crème brûlée (magyarul "égetett krém") egy klasszikus francia édesség, egy pofonegyszerű, mégis nagyszerű dolog. Lágy vaníliakrém, rajta roppanós karamellréteg. Nincs túlbonyolítva, mégis isteni finom!
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.