Creme Brulée

Elkészítés

Forraljuk fel a Festipak-ot, a tejet és a vanília rudakat, majd tegyük félre 10 percre. 10 perc elteltével szűrjük át a vaníliás elegyet. Keverjük el a cukrot a tojássárgájával és öntsük hozzá a vaníliás elegyhez. 85°C-ra melegítsük fel, majd töltsük ki tűzálló tálkákba és 95°C-on 45-60 percig „sütjük”.

Csokoládés Creme brulée

Alaprecept: 1200 g, Belcolade Dark Selection: 150 g. Elkészítés: A csokoládét adjuk az alap krémhez, melegítsük fel 85°C-ra és a továbbiakban úgy járunk el, mint az alapreceptnél.

Kávés Creme brulée

Alaprecept: 1200 g, Classic Mokka: 36 g. Elkészítés: A Classic Mokka-t adjuk az alap krémhez, melegítsük fel 85°C-ra és a továbbiakban úgy járunk el, mint az alapreceptnél.

Pisztáciás Creme brulée

Alaprecept: 1200 g, Summum Pisztácia: 120 g. Elkészítés: A Summum Pisztácia-t adjuk az alap krémhez, melegítsük fel 85°C-ra és a továbbiakban úgy járunk el, mint az alapreceptnél.

Dekoráció

Szervírozás előtt a Creme Brulée felületét szórjuk meg barnacukorral és karamellizáló pisztoly segítségével a Creme Brulée felületén a cukrot karamellizáljuk meg. .


Megjegyzés

Nehézségi fokozat:  

Igény

  • Cukrászipar
  • Pohárkrém
  • Ősz

A crème brûlée (magyarul "égetett krém") egy klasszikus francia édesség, egy pofonegyszerű, mégis nagyszerű dolog. Lágy vaníliakrém, rajta roppanós karamellréteg. Nincs túlbonyolítva, mégis isteni finom!

Tudjon meg többet!

ATTENTION

An error occurred while rendering this component.

Please consult your application support team.