A tészta összetevőit összegyúrjuk és négy részre osztjuk. A tésztát 3 mm vastagságúra és 50x36 cm méretűre nyújtjuk.
Töltelék
Az első lapot keretbe helyezzük és megkenjük Topfil Sárgabarack töltelékkel, majd cukrozott dióval megszórjuk, és így rétegezzük.
Sütés
A tésztát 180°C-on körülbelül 30-35 percig sütjük.
Díszítés
A kihűlt tésztát oldalra fordítva Carat Coverlux Dark kakaós étbevonóval készült csokoládé díszekkel dísztjük.
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.