Belga csokis kosárka hozzáadott cukor nélkül

Hozzávalók

Leírás

Linzer:

1. Készítsünk linzertésztát az összetevőkből

2. Nyújtsuk ki 3 mm vastagra

3. Szúrjunk karikákat és tegyük a formákba

4. Süssük készre kb. 180°C-os sütőben (12-14 perc)

 

Krém:

1. A Festipak növényi habalapot vízzel elkeverve főzzük fel

2. Majd keverjük el cukormentes Belcolade étcsokoládéval

3. Tegyük hűtőbe (12-24 óra)

4. Az egynemű masszát közepes fokozat mellett verjük kész habbá

5. Habzsák és csillagcső segítségével töltsük meg a készre sült linzereinket

 

Tetszőlegesen díszíthetjük csokoládéval és gyümölcsökkel.


Megjegyzés

Nehézségi fokozat:  

Igény

  • Hozzáadott cukor nélkül

A belga csokoládék íze egyedülálló. Most egy olyan nagyon krémes mousse kosárka elkészítését mutatjuk be, mely az utánozhatatlan belga csokoládék ízét, egy igazán krémes, feledhetetlen élményt nyújtó süteménnyel ötvözi. A torta a Puratos Belcolade Malt csokoládéink, valamint a Festipak habalapunkkal készült, melyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Próbálja ki Ön is és győződjön meg róla, hogy az ízélménye azonos a cukrot tartalmazó változatéval.