Válasszuk szét a tojásokat. A fehérjét verjük fel 70g cukorral, a sárgáját pedig habosítsuk ki a maradék cukorral és az olajjal. Adjuk a sárgáját a fehérjéhez, majd óvatosan keverjük bele a Belcolade 22-24 CT kakaóporos lisztet. Kenjünk lapot belőle és süssük 180°C-on, 8-10 percig.
Krém
Forraljunk fel 200g Montamixet. A zselatint osztassuk be a vízbe. A Belcolade Dark C501J ét csokoládét és a megduzzadt zselatint tegyük bele egy tálba, majd öntsük rá a felforralt Montamixet. Keverjük csomómentesre. A maradék Montamixet verjük fel 70%-osra és keverjük össze a kettőt.
Összeállítás
Helyezzük a pálcikákat szilikon fagyiformába. A piskótát daraboljuk apró kockára és keverjük a krémhez, majd öntsük a formákba és fagyasszuk le.
Bevonás
Fagyasztás után fordítsuk ki a formából és még fagyosan mártsuk bele Carat Decorcrem Darkba.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.