Készítsünk linzer tésztát és nyújtsuk ki 3,5mm vastagságúra, majd süssük elő 180°C-on 10 percig.
Töltelék
Keverjük össze a töltelék hozzávalóit. A linzerlapot tegyük 60x20cm-es keretbe, majd öntsük rá a tölteléket.
Sütés
Süssük a linzert 180°C-on körülbelül 40 percig.
Sütés után
Keverjük össze a Topfil Málnát a Miroir Natúr tükörzselével és vonjuk be vele a megsült termékünk tetejét. Végül tetszőlegesre szeleteljük és díszítjük.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.