Rólunk

Puratos Cégbemutató Film

Tekintse meg cégünkről szóló filmünket!

A Puratos egy komoly tradícióval rendelkező nemzetközi cégcsoport, amely alapanyagok széles skáláját kínálja elsősorban a sütő-, a cukrász- és a csokoládéipar szereplői számára. Központunk Brüsszel (Belgium) mellett található, ahol a társaságot 1919-ben alapították. Azóta, több mint egy évszázaddal később, termékeink és szolgáltatásaink már a világ több mint 100 országában elérhetők. Magyarországon a Puratos 2000 óta működik budapesti központtal és saját gyártással, innen és 4 vidéki telephelyünkről (Szeged, Nyíregyháza, Kaposvár, Veszprém) szolgáljuk ki közel 1000 ügyfelünket. A legfontosabb célunk az, hogy megbízható partnerek legyünk az innováció területén, és kiváló alapanyagainkkal segítsük Önt abban, hogy magas minőségű késztermékeket készíthessen fogyasztói számára.

Szervezetünk

Tudjon meg többet a Puratosról, mely egy családi vállalkozásból nőtte ki magát mára egy nemzetközi cégcsoporttá.

Tudjon meg többet!

Tevékenységünk

Fontos számunkra a ügyfeleinkkel, munkavállalóinkkal és üzleti partnereinkkel kialakított jó kapcsolat megőrzése. A Puratos tevékenységének középpontjában a bizalom áll. Ez egyben a legfőbb vállalati értékünk is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az egész világon megbízható partnerek lehessünk ügyfeleink innovációs projektjeiben.

Tudjon meg többet!

Elkötelezettségeink

Társadalmi felelősségvállalásunk fókuszában a jövő generációja áll, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésével együtt

Tudjon meg többet!

Állások

Munkalehetőségek a Puratosnál

Tudjon meg többet!

Történetünk

A szerény kezdetektől, egészen a globális sikerek eléréséig tartson velünk az utunkon és ismerje meg történetünket és örökségünket

Tudjon meg többet!

AZ ÖN ÉS A JÖVŐ GENERÁCIÓK IRÁNT VÁLLALT ELKÖTELEZETTSÉGEINK

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra, és ezt az óriási felelősséget egyáltalán nem vesszük félvállról. Az Ön és a következő nemzedékek felé vállalt kötelezettségünk része, hogy rendíthetetlen holisztikus működési modellünk fenntartható, tiszteleten alapuló és kiegyensúlyozott legyen.

Tudjon meg többet!