Dagasszunk tésztát az összetevőkből 4 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
29°C
Érési idő:
10 perc
Feladás
2100 g
Pihentetés
5 perc
Feldolgozás
Feldolgozás
70 g-os adagokra osztjuk, majd négy ágú fonott kalácsot formázunk
Kelesztés
75 perc, 34°C-on
Sütés
Kemence hőfok
210-190°C
Sütési idő
20 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.