Válasszuk szét a tojásokat. A fehérjét verjük fel 70g cukorral, a sárgáját pedig habosítsuk ki a maradék cukorral és az olajjal. Adjuk a sárgáját a fehérjéhez, majd óvatosan keverjük bele a Belcolade 22-24 CT kakaóporos lisztet. Kenjünk lapot belőle és süssük 180°C-on, 8-10 percig.
Krém
Verjünk fel 400g Festipak-ot 70%-osra. Áztassuk be a zselatint a vízbe. Tegyünk egy tálba a Belcolade Dark C501J Malt ét csokoládét. Forraljuk fel a maradék Festipak-ot és öntsük rá a csokoládénkra, majd adjuk hozzá az Aristo Cream növényi margarint és a megduzzadt zselatin masszát. Végül a adjuk a felvert habhoz.
Összeállítás
Fújjuk ki a zila formát és öntsük bele a folyékony csokoládés krémet, majd zárjuk le a kakaós piskótával. Tegyük a fagyasztóba. Fagyasztás után vágjuk fel.
Bevonás
Melegítsük össze a Belcolade 22-24 CT kakaóport a Belcolade Dark C501J ét csokoládéval. Öntsük csoki fújó gépbe és a még fagyos terméket fújjuk le. Végül töltsük meg tetszőlegesen gyümölccsel a közepét.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.