Az Angel Cake keveréket és a vizet keverjük 5 percig, közepes fokozaton (az állaga folyós lesz). Félig töltsük a kiválasztott formába (a formát nem kell kifújni).
Sütés
Süssük 165 °C-on, a sütési idő a nyers massza súlyától függően változhat. 5 dkg massza sütése kb. 12-15 perc (8 cm átmérőjű formában), 400 g massza sütése kb. 25-30 perc (20 cm átmérőjű formában). Sütés után fejjel lefele hűtsük ki és hűtőben pihentessük.
Bevonás
A kihűlt angyaltortát díszíthetjük Carat Decorcream Dark kakaós étbevonóval, színes porcukorral, friss gyümölccsel vagy ízlés szerint tejszínhabbal, krémekkel.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.