Epres-pudingos torta

Összetevők

Technológia

Piskóta

Mérjük össze a piskótakeveréket és a vizet egy keverőüstben, majd keverjük közepes fokozaton 5 percig. Tegyük a 300 g kész masszát egy 18 cm-es tortafor-mába és süssük készre 170 °C-on kb. 15-20 perc alatt.


Krém
Tegyük fel forrni a tej 2/3 részét a cukorral. A maradék tejjel keverjük el a Cremaníliát és adjuk a forrásban lévő tejhez. Keverjük bele a még forró krémbe a fehér csokoládét

Összeállítás
A kihűlt piskótát vágjuk félbe, az alsó részt helyezzük karikába, rakjuk ki körbe eperszemekkel. A maradék epret kockára vágva rétegezzük a torta aljába, majd a krémet töltsük rá és zárjuk le a piskóta másik felével.

Dekoráció
A tetejére készítsük el a gyümölcszselét. A Topfil málnát a Harmony Classic Natúrral forraljuk össze, majd kenjük a piskóta tetejére. Hűtés után ízlés szerint díszítsük friss eperrel.

Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek