Olvasszuk fel a csokoládét, a margarint és a porcukrot vízgőz felett és keverjük addig, amíg csokoládés krémet kapunk. Válasszuk szét a tojásokat úgy, hogy a sárgáját homogén krémmé keverjük. Keverjük habbá a tojás fehérjét a 15 g kristálycukorral. A felolvasztott csokoládés krémet a kikevert tojássárgájával, valamint a habbá vert tojásfehérjével és a 28 g liszttel keverjük össze óvatosan, vigyázva arra, hogy a habot ne törjük meg! Öntsük az így kapott krémes állagú tésztát Spaylixel kifújt, 180 mm átmérőjű tortakarikába. Végül süssük 150°C-ra előmelegített sütőben 45 percig.
Nehézségi fokozat:
A belga csokoládék íze egyedülálló. Most egy olyan nagyon krémes torta elkészítését mutatjuk be, mely az utánozhatatlan belga csokoládék ízét, egy igazán krémes, feledhetetlen élményt nyújtó süteménnyel ötvözi.
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.