A Whippak habalapot és a Belcolade Milk Caramel csokoládét forraljuk össze, majd tegyük egy éjszakára a hűtőbe. A tészta összetevőiből készítsük el az ekler fánkot. A vizet, a margarint, a sót és a cukrot forraljuk fel, majd adjuk hozzá a liszttel elkevert kakaóport és reszteljük. Ezután adagoljuk hozzá a tojásokat, míg egynemű tésztát nem kapunk. Nyomjunk ekler fánk formákat egy sütőpapíros lemezre nyomózsák segítségével. Süssük gőz nélküli 170°C-os sütőben kb. 40-45 percig. A lehűlt karamellás habot verjük fel. A kisült piskóta alját szúrjuk ki három ponton és töltsük be a kész krémmel. A krém közepébe nyomhatunk Topfil Málna gyümölcstölteléket. Hűtés után díszítsük.
Nehézségi fokozat: