Kókuszos angyal szelet

Összetevők

Technológia

Tészta

Az Angel Cake-t a vízzel együtt 5 percig közepes fokozaton keverjük ki, majd a kókuszreszeléket kézzel adjuk hozzá. Öntsük sütőpapírral bélelt 20x60 cm-es keretbe, majd süssük készre 160-170°C-on. Sütés után a piskótát hagyjuk kihűlni.


Krém

A Cotto Kókuszt és a Classic Kókuszt a vízzel együtt keverjük el, majd adjuk hozzá a felvert Italmaxhoz. Kenjük a kész krémet a kihűlt Angel piskótára. A krémmel lekent piskótát hűtőben pihentessük, majd hűtés után szeleteljük.


Dekoráció

Szeletelés után szórócukorral, szeletelt mandulával vagy ízlés szerint díszítsük.


Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.