Küldetésünk, hogy segítségére legyünk a kiváló minőségű kenyér elkészítésében, amely pozitívan befolyásolja vásárlói szemléletét, üzleti sikerét és a bolygót egyaránt.
A Puratosnál a sütőiparban szerzett évszázados tapasztalatunkat ötvözzük a legmodernebb innovációval.
A sütés gazdag örökségére alapozva segítünk Önnek az olyan kenyerek elkészítésében, amelyek nemcsak kivételes ízűek, hanem puha textúrával rendelkeznek, emellett fenntarthatóak, táplálóak és népszerűek a fogyasztók körében.
Elkötelezettek vagyunk a folyamatos innováció mellett, és elhivatottan tanulmányozzuk a fogyasztói trendeket és elvárásokat, hogy olyan új megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek lehetővé teszik, hogy még magasabb szinten sajátíthassa el a kenyérkészítés művészetét.
Megoldásaink egyszerűbbé teszik mindennapjait, mivel kiváló minőségű, kényelmesen használható összetevőket biztosítanak, amelyek garantálják a kifogástalan ízt és textúrát.
Tojásmentes felületi fényeink UHT kezeltek, és szobahőmérsékleten tárolhatóak, így használatuk rendkívül kényelmes.
A zselék és bevonatok fontos szerepet játszanak a termékek megkülönböztetésében és a vásárlók érdeklődésének felkeltésében.
Fedezze fel a Puratos gyümölcstöltelékeit és krémtöltelékeit, amelyek megfelelnek az Ön késztermékeinek és gyártási folyamatainak.
Emulgeálószereink segítenek növelni a sütő- és cukrászipari termékek frissességét és minőségét.
A margarinok és zsírok kulcsfontosságú összetevők minden sütő- és cukrászipari receptben, biztosítva a réteges textúrát a leveles késztermékben.
Sütőipari keverékeink segítenek a minőség, a könnyű használat és a költséghatékonyság biztosításában.
A Puratos kovászai és kovász alapú termékei lehetővé teszik, hogy friss, ízletes és kiváló minőségű kenyeret készíthessen.
A sütőszerek létfontosságú alapanyagok a sütőipar számára. A Puratos nagy létszámú kutatócsapata folyamatosan dolgozik az emulgeálószerek és az egyedi enzimtechnológia kifejlesztésén.