Pünkösdi mákos-barackos koszorú

Összetevők

Technológia

Dagasszunk tésztát az összetevőkből 2 perc lassú és 4 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 26°C legyen. A tésztaérés 15 perc. A tésztát osszuk két részre. Ezután pihentessük a tésztát 5 percig. Pihentetés után a ketté osztott tésztát nyújtsuk téglalap alakúra. Az egyiket kenjük meg a bekevert máktöltelékkel, a másikat a Topfil Sárgabarackkal. Tekerjük fel a két tésztát, majd vágjuk félbe, fonjuk össze ellentétesen és tegyük kerek formába. Így fogjuk elérni a koszorú formát. Kelesszük 40 percig 32°C-on. Kenjük le a felületét Sunset Glaze CL felületi fénnyel, majd süssük készre 175°C-on 30 perc alatt.

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek