Diós-Sárgabarackos bejgli

Tészta
Búzafinomliszt BL 55 1000 g
Argenta General HF (margarin) 600 g
Víz 260 g
Easy Beigli (keverék) 250 g
Friss élesztő 22 g
Töltelék
Dolce Dió 50% 1000 g
Víz 120 g
Topfil Sárgabarack (60% gyümölcstartalommal) 50 g
Belcolade Dark Szemcse K10 (étcsokoládé) 50 g
Felület
Sunset Glaze CL

Technológia

Leírás

Dagasszunk tésztát az összetevőkből 4 perc lassú és 2 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 20°C legyen. Osszuk a tésztát 280 grammos darabokra, majd hagyjuk érni a hűtőben 60 percig. Ezután nyújtsuk ki a tésztát és helyezzük rá az előkészített tölteléket. Formázzunk belőle tekercset és helyezzük sütőlemezre. Kezeljük a felületét Sunset Glaze CL felületi fénnyel, majd ha megszáradt, ismételjük meg a felületkezelést. Süssük előmelegített 180°C-os gőzmentes sütőben 40 percig.


Igény

  • Karácsony