HaMaKru

Összetevők
Liszt BL-55 1000 g
Víz 570 g
Easy Potato (keverék) 100 g
Élesztő 40 g
Sapore Softgrain Multigrain (magkeverék) 350 g
Pirított hagyma 80 g
Argenta General HF (margarin) 50 g
Cukor 20 g
Sunset Glaze BP

Elkészítés

Vágjuk hosszabb csíkokra a hagymát, és pirítsuk meg úgy, hogy megőrizze fehér színét. Készítsük el a tésztát 5 perc lassú és 8 perc gyors dagasztással úgy, hogy a pirított hagymát és a Sapore Softgrain Multigrain magkeveréket, a dagasztás utolsó negyedében adagoljuk a tésztához. Hagyjuk a tésztát érni a csészében 50 percig, majd mérjük fel 60 g/db egységsúlyra. Gömbölyítsük fel, takarjuk le és tegyük félre pihenni 10 percet. Az idő elteltével alakítsuk a felgömbölyített tészta darabokat hosszúkás rúd formára és tegyük sütőlemeztre. Tegyük 30°C-os kelesztőbe kb. 65 percre. Sütés előtt Sunset Glaze-el kenjük le a rudak felületét, és 220°C-os sütőben süssük meg kb. 15 perc alatt.


Megjegyzés

Nehézségi fokozat:  

Igény

  • Puffancs
  • Tavasz
  • Sütőipar