Tészta | ||
---|---|---|
Liszt (BL55) | 1000 g | |
Víz | 480 g | |
Élesztő | 50 g | |
Mimetic 32 | 100 g | |
Easy Kelt (keverék) | 100 g | |
Cukor | 100 g | |
Tojáspor | 20 g | |
Töltelék | ||
Cotto Choco (töltelék alap) | 500 g | |
Víz | 150 g | |
Felület | ||
Sunset Glaze CN20 (felületi fény) |
Dagasszunk tésztát az összetevőkből kb. 2 perc lassú és 6 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 30°C legyen. A tésztaérés 10 perc, ezután nyújtsuk ki a tésztát és kenjük el rajta a Cotto Choco tölteléket egyenletesen. Tekerjük fel, majd kelesszük Spraylix leragadásgátlóval kifújt sütőformában 40 percig 33°C-on. Kenjük le a felületét Sunset Glaze CN20 felületi fénnyel és süssük 180°C-os sütőben.