Téli kókuszos rolád

Összetevők

Technológia

Piskóta

A piskóta összetevőit mérjük keverőtálba, majd habverő segítségével 5 perc alatt habosítsuk ki. Kenjünk vékony lapokat, majd süssük készre 160°C-on 6-7 perc alatt. Sütés után a lapokat hagyjuk kihűlni.


Krém

Keverjük el a Cotto Kókuszt, a vizet és a Cremfil Classic Citromot egyenletes állagúra, majd adjuk hozzá a felvert Italmaxhoz. A kész krémet kenjük a kihűlt piskótalapra majd tekerjük fel. A feltekert piskótát 3 órán keresztül hagyjuk állni a hűtőben. Ezután vonjuk be a tekercset a kókuszos krémmel.


Dekoráció

Végül a tekercset forgassuk bele a kókuszreszelékbe, majd szeleteljük fel.


Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek