Karamellás csokitorta

Hozzávalók

Leírás

A piskóta összetevőit keverjük össze. A masszát halmozzuk egy kb. 22 cm átmérőjű, kör alakú tortaformába és süssük tűpróbáig 160-170°C-on kb. 35-40 percig. A Festipak habalapot verjük fel 70%-ig. A  Belcolade Milk Caramel csokoládét olvasszuk fel és keverjük össze a Coldfil Vanilla krémmel, majd adjuk a felvert habhoz. A kihűlt tortakarikát vágjuk három részre és töltsük be az elkészült krémmel. Ezután a kész tortát kenjük körbe és tegyük a hűtőbe. A Carat  Decorcrem Dark bevonót melegítsük fel 35-36°C-ra és csorgassuk a lehűtött tortára, majd díszítsük tetszőlegesen.A piskóta összetevőit keverjük össze. A masszát halmozzuk egy kb. 22 cm átmérőjű, kör alakú tortaformába és süssük tűpróbáig 160-170°C-on kb. 35-40 percig. A Festipak habalapot verjük fel 70%-ig. A  Belcolade Milk Caramel csokoládét olvasszuk fel és keverjük össze a Coldfil Vanilla krémmel, majd adjuk a felvert habhoz. A kihűlt tortakarikát vágjuk három részre és töltsük be az elkészült krémmel. Ezután a kész tortát kenjük körbe és tegyük a hűtőbe 4 órára. A Carat  Decorcrem Dark bevonót melegítsük fel 35-36°C-ra és csorgassuk a lehűtött tortára, majd díszítsük tetszőlegesen.


Megjegyzés

Nehézségi fokozat:  

Igény

  • Torta