Málnás-citromos szelet

Összetevők

Technológia

Piskóta

Mérjük össze a piskótakeveréket és a vizet egy keverőüstben, majd keverjük közepes fokozaton 5 percig. Kenjünk 25x30 cm-es lapokat és süssük készre 200°C-on 8 perc alatt.


Krém

Készítsük el a három krémet.

Citromos krém: keverjük össze a Cremfil Classic Lemont és az Italmaxot, majd verjük fel.

Gyümölcsös zselé: forraljuk össze a Topfil Málnát, a Harmony Classic Natúrt és a vizet.

Puding: Tegyük fel forrni a víz 2/3 részét a cukorral. A maradék vízben keverjük el a Cremaníliát és adjuk hozzá a forrásban lévő vízhez.


Összeállítás

A piskótára helyezzünk keretet. A meleg pudingból 200 g-ot öntsünk rá, simítsuk el, majd helyezzünk rá egy újabb piskóta réteget. Kenjünk rá 200 g összeforralt gyümölcsös zselét, ezt követően tegyük hűtőbe a zselé megdermedéséig. Végül helyezzük az utolsó piskóta lapot is a tetejére, amit kenjünk meg 200 g citromos krémmel.


Bevonás

A kihűtött készterméket vonjuk be Carat Decorcrem White-tal, majd szeleteljük tetszőleges formában.


Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek