Lamingtons - Choco

Tészta
Tegral Satin Choco (keverék) 1000 g
Tojás 500 g
Olaj 400 g
Belcolade Dark Szemcse K10 (étcsokoládé) 100 g
Massza és díszítés
Carat Decocream Dark
Kókuszreszelék

Elkészítés

Készítsünk masszát az összetevőkből. Tegyünk egy keretet a sütőpapírra és öntsük bele a masszát. Süssük készre 20-25 perc alatt 180°C-on, amikor kihűlt, szeleteljük fel kockákra és tegyük fagyasztóba. Melegítsük fel a Carat Decorcrem White-ot (fehér bevonó massza) 35-40°C-ra, és a megdermedt kockákat mártsuk bele, majd forgassuk kókuszreszelékbe és tegyük tálcára.


Igény

  • Cukrászipar
  • Piskóta
  • Nyár

Ausztrália kedvenc süteménye csokoládéval.