Belga csokis-narancsos rolád

Összetevők

Technológia

Piskóta
Mérjük össze a piskótakeveréket, a kakaóport és a vizet egy keverőüstben, majd keverjük közepes fokozaton 5 percig. Kenjünk belőle vékony lapokat és süssük készre 200°C-on 8 perc alatt.

Krém
Tegyük fel forrni a víz 2/3 részét a cukorral. A maradék vízben keverjük el a Cremaníliát és adjuk a forrásban lévő vízhez. Keverjünk össze 500 g margarint 250 g kihűlt pudinggal és habosítsuk ki. Ez lesz az alapkrém.

Összeállítás
Adjunk hozzá a 300 g alapkrémhez 4 g Belcolade kakaóport, 120 g olvasztott Belcolade étcsokoládét és Deli Narancs tölteléket. Az így kapott krémet kenjük a kihűlt piskótalapra és tekerjük fel. Hűtés után kenjük le a maradék krémmel és hintsük meg kakaóporral.

Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek