Ünnepi meztelen torta

Technológia

Leírás
Készítsünk masszát a piskóta összetevőiből és előmelegített sütőben süssünk belőle 3 darab 22 cm átmérőjű piskótakarikát 180°C-on 15 perc alatt. Készítsünk zselés betétet a Topfil Málnából úgy, hogy a teljes mennyiséget osszuk ketté és 16 cm-es formákban fagyasszuk ki. Forraljuk össze a Whippak habalapot és a B White X605G fehér csokoládét. Érdemes egy éjszakán át hűtőben pihentetni. Ha kihűlt, akkor verjük fel a habot, majd osszuk ketté. Tegyük karikákba a már kihűlt lapokat. Töltsük Whippak habbal és helyezzük rá a kifagyasztott málna betétet. Ezt ismételjük meg a következő lapokkal is. Ha kész, akkor fagyasszuk ki a tortát. Végül pedig keverjük ki a Topfil Málna gyümölcstölteléket és a Miroir Natur tükörzselét 1-1 arányban és kenjük le vele a torta tetejét.

Igény

  • Karácsony

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek