Kókuszos angyal szelet

Összetevők

Technológia

Tészta

Az Angel Cake-t a vízzel együtt 5 percig közepes fokozaton keverjük ki, majd a kókuszreszeléket kézzel adjuk hozzá. Öntsük sütőpapírral bélelt 20x60 cm-es keretbe, majd süssük készre 160-170°C-on. Sütés után a piskótát hagyjuk kihűlni.


Krém

A Cotto Kókuszt és a Classic Kókuszt a vízzel együtt keverjük el, majd adjuk hozzá a felvert Italmaxhoz. Kenjük a kész krémet a kihűlt Angel piskótára. A krémmel lekent piskótát hűtőben pihentessük, majd hűtés után szeleteljük.


Dekoráció

Szeletelés után szórócukorral, szeletelt mandulával vagy ízlés szerint díszítsük.


Az alábbi linkre kattintva letöltheti receptünket nyomtatásra alkalmas változatban.

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek