Az élelmiszerek egyre inkább összekapcsolódnak az etikus életmóddal. A fogyasztók törődnek az emberekkel, az állatok jóllétével és a bolygónkkal, így a nyomon követhető ellátási láncot preferálják. „Cacao-Trace” programunk az kíváló íz mellett fenntarthatóságot is kínál, és gyökeres változást jelent a kakaótermesztő farmerek életére nézve is. A farmerek a termelői ár mellett nem csupán minőségi prémiumot kapnak, hanem emellett még 0,10 eurót is kapnak csokoládébónuszként minden eladott kilogramm „Cacao-Trace” termék után.
A csokoládé bónusz létfontosságú a helyi közösségek számára, hiszen ezáltal olyan projektek valósulhatnak meg, mint amilyen az elefántcsontparti Abdoulayekro Általános Iskola teljes felújítása is.
A Belcolade & a Puratos arra törekszik, hogy megvédje a Cacao-Trace programban részt vevő termelők közösségét a koronavírustól.
A Cacao-Trace programunk hozzájárul a gyermekmunka visszaszorításához.
A Puratos 2020-ban elkötelezte magát, hogy fenntartható pálmaolajat használ fel 100%-ban.
A Belcolade fehér csokoládé kiváló ízének és könnyű megmunkálhatóságának köszönheti a népszerűségét. A szakembereink segítségével sikerült egy kiváló minőségű terméket létrehozni a csokoládékészítés folyamatának tökéletesítése által. A Belcolade Selection Amber Cacao-Trace ízprofiljában a sós vajkaramella íze mellett a krémesebb, tejkaramellás jegyek is megmutatkoznak, ami igazán különlegessé teszi a csokoládé ízvilágát.
A Belcolade Selection Cacao-Trace a nagyszerű ízű klasszikus belga csokoládék termékcsaládja. Számos különböző színben, viszkozitásban és formában áll rendelkezésre. A cukrászati és csokoládéipari felhasználás minden típusához ideális, így az Ön vevői többféle formában fogyaszthatják a csokoládét – anélkül, hogy a minőség és az íz terén kompromisszumot kötnének.
Egy mennyei falat a valódi belga csokoládék gyémántjával
Édes apró öröm, valódi Amber csokoládéval alkotva.
A fogyasztók napjainkban egyre tudatosabb magatartást prezentálnak. Fontosnak tartják a csomagoláson lévő információkat, melyeket elolvasnak. Az egyértelmű termékinformációk hozzájárulnak az átláthatóság megteremtéséhez.
Az élelmiszerek egyre inkább személyre szabottabbá válnak. A fogyasztók ma már úgy tekintenek a táplálkozásra, mint egy önkifejezési forma. Szívesen fogyasztanak a saját igényeikre szabott kenyeret, cukrászsüteményt és csokoládét.
Ha az íz a király, az élmény a királynő. A fogyasztók szeretik, ha lenyűgözik és meglepik őket. Ez nem csak az ételekre igaz. Az átfogó étkezési élmény fontosabb, mint valaha.