A Mimetic 32 különleges sütőipari zsiradékot a Belcolade Amber csokoládét, az olajat és a glükózt melegítsük 45°C-ra, adjuk hozzá 40°C-nál a tojást, végezetül keverjük a Tegral Satin Natur keverékhez és a Summum Pisztáciához. Öntsük papírral bélelt 60 x 20 cm-es keretbe és 25-30 perc alatt süssük 170°C-on készre.
Bevonat
A Belcolade Amber csokoládét és a Carat Decorcrem White krémbevonót melegítsük össze 40°C-on. Majd a kihűlt terméket vonjuk be.
Dekoráció
A Carat Decorcrem White krémbevonót zöld színű ételfestékkel színezzük meg és a kihűlt terméket dekoráljuk.
Befejezés
A felszeletelt terméket díszítsük pisztáciával.
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.