Amber tekercs

Összetevők

Összetétel

  1. Massza
  2. Krém
  3. Bevonó
  4. Befejezés

Technológia

Massza
A massza összetevőit tegyük egy keverőtálba és keverjük 7 percig közepes fokozaton. Kenjünk belőle 3 db 35 x 25 cm-es és 3 mm vastagságú lapot. Süssük 220°C-on 3-5 percig.

Krém
A tej, a cukor és a Cremanília hozzáadásával főzzünk pudingot, majd adjuk hozzá a Belcolade Amber csokoládét és hűtsük ki. A kikevert Aristo Cream margarinhoz adjuk hozzá a csokoládés pudingot és egyneműsítsük a kettőt.

Bevonó
A bevonó összetevőit a mogyoró kivételével, melegítsük össze, majd a végén adjuk hozzá a mogyorót is.

Befejezés
Egy kisült lapot kenjünk meg 100 g Deli Caramel töltelékkel, majd 160 g csokoládés krémmel, tekerjük fel és tegyük hűtőbe. Dermesztés után daraboljuk 3 cm-es darabokra. Végezetül mártsuk a már elkészített bevonóba. A tetejét dekoráljuk Belcolade Amber csokoládé díszekkel.

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek