A massza összetevőit tegyük egy keverőtálba és keverjük 7 percig közepes fokozaton. Kenjünk belőle 3 db 35 x 25 cm-es és 3 mm vastagságú lapot. Süssük 220°C-on 3-5 percig.
Krém
A tej, a cukor és a Cremanília hozzáadásával főzzünk pudingot, majd adjuk hozzá a Belcolade Amber csokoládét és hűtsük ki. A kikevert Aristo Cream margarinhoz adjuk hozzá a csokoládés pudingot és egyneműsítsük a kettőt.
Bevonó
A bevonó összetevőit a mogyoró kivételével, melegítsük össze, majd a végén adjuk hozzá a mogyorót is.
Befejezés
Egy kisült lapot kenjünk meg 100 g Deli Caramel töltelékkel, majd 160 g csokoládés krémmel, tekerjük fel és tegyük hűtőbe. Dermesztés után daraboljuk 3 cm-es darabokra. Végezetül mártsuk a már elkészített bevonóba. A tetejét dekoráljuk Belcolade Amber csokoládé díszekkel.
Tudjon meg többet!
Kapcsolódó receptek
Válasszon kiszerelést
Hozzáadva a kosárhoz
Termék hozzáadva a kosárhoz
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.