Fogyasztói trend - Prémium élmény

Ha az íz a király, az élmény a királynő. A fogyasztók szeretik, ha lenyűgözik és meglepik őket.

A fogyasztók azt szeretik, ha meglepik és lenyűgözik őket. Ez túlmutat magukon az ételeken – az étkezési élmény egésze fontosabb, mint valaha. Az élmények következő szintje az a zökkenőmentes „figitális” élmény lesz, amely integrált módon ötvözi az offline és az online világ előnyeit. A Puratosnál szeretnénk csodálatos élményeket nyújtani a fogyasztóknak. A Mimetic 32 ezen élmények megvalósítására fejlesztett, egy egyedülálló, növényi alapú speciális zsiradék, melynek felhasználásával ínycsiklandozó pék- és cukrászsütemények készíthetőek. A késztermék ízélményben a vajhoz hasonló, azonban annál sokkal könnyebben kezelhető.

Fedezze fel a trendhez kapcsolódó termékeinket

Mimetic 32

Mimetic 32

A mimetic egyedülálló növényi alapú speciális zsiradék, mellyel ellenálhatatlan pék- és cukrászsütemények készíthetőek. A késztermék ízélményben a vajhoz hasonló, azonban annál sokkal könnyebben kezelhető.

Sapore Rinaldo Tempo

Sapore Rinaldo Tempo

A Puratos kovásszal kapcsolatos több mint 25 éves szakértelme, a különböző gabonafélék és lisztek, a mikroorganizmusok és fermentálási módszerek széles választéka a Sapores kiváló minőségű megoldásaiban egyesülnek. Rugalmasságot biztosítanak Önnek az összes pékáru ízének és szerkezetének megválasztásában, az ízletes minőségi kenyértől az igazi „pain-au-levain”-ig. A Sapore segít Önnek a megújulásban, és lehetővé teszi, hogy egyedi jelleget adjon meglévő péktermékeinek.

Inspirálódjon ízletes receptjeink egyikéből

Piroska kenyér

Piroska kenyér

Lenyűgöző, magyar ízvilág kultúráját előidéző cipó. Egy ízekben gazdag meglepetés azok számára, akik megkóstolják.

Csokis-narancsos macaron

Csokis-narancsos macaron

Valódi francia örökség ihlette macaron, ami ellenállhatatlan és prémium ízélményt nyújt

Ismerje meg a többi trendet is

Íz

Íz

Pékáru, cukrászsütemény és csokoládé vásárlásakor az íz az elsődleges szempont. A fogyasztók azonban azt szeretnék, hogy minden érzékszervüket lenyűgözzék.

Egészség

Egészség

A fogyasztók egészséggel kapcsolatos elvárásai egyre nőnek. Az egészséges táplálkozás egyszerre jelent többet és kevesebbet. A siker kulcsát azon legfontosabb összetevők kiemelése jelenti, amelyek egészségesek és ízletesek.

Frissesség

Frissesség

A fogyasztók minőségérzékelését a frissesség határozza meg, ezért érdemes a frissesség élményének átadására törekedni. Az illat, a sütés ideje, a rövid polcélettartam, a megjelenés és a ropogósság mind nagyon fontos.