Fogyasztói trend - Maximálisan személyre szabott

A fogyasztók ma már úgy tekintenek a táplálkozásra, mint egy önkifejezési forma. Szívesen fogyasztanak a saját igényeikre szabott kenyeret, cukrászsüteményt és csokoládét.

A fogyasztók komoly érdeklődést mutatnak az életmódjukhoz és igényeikhez igazított, személyre szabott élelmiszerek iránt. A világ minden tájáról származó szakértelmünk lehetővé tette számunkra, hogy többféle speciális gabonakeveréket készítsünk el, így a vásárlók kiválaszthatják, mi illik a legjobban az étrendjükhöz. Ha különböző gabonákat és magvakat ad a kenyerekhez, azzal sokkal egyedibbé teszi őket. Próbálja ki például azt, hogy csíráztatott rozst ad a kenyeréhez!

Olvasson tovább a témában

GABONACSÍRÁK: Nagyszerű alapanyag pékáruválasztékának bővítésére!

GABONACSÍRÁK: Nagyszerű alapanyag pékáruválasztékának bővítésére!

A csíráztatott gabonaszemek maximálisan kielégítik a fogyasztók egészségesebb termékek iránti igényét.

Fedezze fel a trendhez kapcsolódó termékeinket

Patis'Macaron

Patis'Macaron

A PatisFrance termékeket, melyek immár 65 éve jelentik a „csábítás forrását”, mindenütt nagyon szeretik a cukrászok és a pékek a valódi francia örökség és a minőségi alapanyagok révén szerzett kiváló hírnévnek köszönhetően.

Cryst-o-fil

Cryst-o-fil

A Cryst-o-fil egy egyedülálló lágy csokoládékészítmény, rendkívül stabil textúrával. Több mint 50% valódi Belcolade csokoládét tartalmaz, így a csokoládé íze valódi, ugyanakkor meghosszabbítja a végső felhasználás eltarthatósági idejét.

Inspirálódjon ízletes receptjeink egyikéből

Csokis-narancsos macaron

Csokis-narancsos macaron

Valódi francia örökség ihlette macaron, ami ellenállhatatlan és prémium ízélményt nyújt

Crazy croissant

Crazy croissant

Egy őrületesen ínycsiklandó és egyszerűen elkészíthető croissant.

Ismerje meg a többi trendet is

Prémium élmény

Prémium élmény

Ha az íz a király, az élmény a királynő. A fogyasztók szeretik, ha lenyűgözik és meglepik őket. Ez nem csak az ételekre igaz. Az átfogó étkezési élmény fontosabb, mint valaha.

Íz

Íz

Pékáru, cukrászsütemény és csokoládé vásárlásakor az íz az elsődleges szempont. A fogyasztók azonban azt szeretnék, hogy minden érzékszervüket lenyűgözzék.

Egészség

Egészség

A fogyasztók egészséggel kapcsolatos elvárásai egyre nőnek. Az egészséges táplálkozás egyszerre jelent többet és kevesebbet. A siker kulcsát azon legfontosabb összetevők kiemelése jelenti, amelyek egészségesek és ízletesek.