Az egészségesebb alternatíva

AZ EGÉSZSÉGESEBB ALTERNATÍVA

A 2021-es Taste Tomorrow felmérésünk szerint a fogyasztók 58%-a előnyben részesíti az élelmiszerek egészségesebb alternatíváit. Íme három terület, ahol érdemes kísérleteznie, hogy egészségesebb késztermék-variációkat kínálhasson fogyasztóinak.

  • Növelje a gyümölcstartalmat késztermékeiben:
  • Adjon gyümölcsöt azokhoz a klasszikus receptekhez, melyek nem tartalmaznak, és tegye gyümölcsösebbé azokat a klasszikus cukrászsüteményeket, amelyek már tartalmaznak gyümölcsöt. Minőségi Topfil gyümölcstöltelékeink kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy késztermékei még gyümölcsösebbek legyenek

  • Törekedjen az egyértelműbb címkére:
  • A fogyasztók szeretnének tudatában lenni az élelmiszerek összetételével, ezért is fordítanak nagyobb figyelmet a termékek címkéjén feltüntetett információk tanulmányozására. A rövid, tiszta és egyértelmű címkéket részesítik előnyben, amelyeken főként természetes és további olyan összetevők szerepelnek, amelyeket ismernek, vagy értelmezni tudnak. A Puratos Clean(er) Label termékei segítségével Ön is olyan késztermékeket kínálhat fogyasztóinak, amelyek lényegesen több természetes összetevőt tartalmaznak.

  • Csökkentse a cukortartalmat:
  • A Puratos csökkentett cukortartalmú alapanyagaiban a cukrot természetes alternatívákkal helyettesítjük. Csökkentett cukortartalmú termékeink használatával egészségesebb késztermékeket kínálhat fogyasztói számára anélkül, hogy kompromisszumot kötne az állag vagy az íz tekintetében.

Széles termékválasztékunkkal szeretnénk segíteni Önnek megalkotni és újraalkotni legkiemelkedőbb klasszikusokat egészségesebb változatban. Inspirálódjon a hazai klasszikus cukrászsütemények egyikéből, melyet a Puratos összetevői alkottak újra.

Klasszikus cukrászsütemény receptjeink egészségesebb változatban

Zserbó pohárkrém

Zserbó pohárkrém

Kényeztető zserbó különlegesség, kevesebb cukorral

Gyümölcsös Rigó Jancsi

Gyümölcsös Rigó Jancsi

Ellenálhatatlanul könnyű desszert, csökkentett cukortartalmú csokoládéval és gyümölccsel koronázva

Kattintson és olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a különböző történetekről, amelyeket Ön is elmesélhet

Klasszikus

Klasszikus

Közismert kedvencek, feledhetetlen ízek

Kreatív

Kreatív

Új, izgalmas ízek, textúrák és vizuális megjelenés

Fenntarthatóbb

Fenntarthatóbb

Növényi alapú alternatívák, Cacao-Trace csokoládé

Fedezze fel megoldásainkat, amelyekkel a legkiemelkedőbb klasszikus cukrászsüteményeket készítheti el egészségesebb változatban

Mimetic 32

Mimetic 32

Fermentált lisztet tartalmazó zsiradék

Topfil Sárgabarack 60%

Topfil Sárgabarack 60%

Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Argenta General Soft

Argenta General Soft

Margarin általános felhasználásra, mellyel lágyabb textúra érhető el

Belcolade Kakaópor 22-24 CT

Belcolade Kakaópor 22-24 CT

Prémium kategóriájú belga kakaópor, 22-24% kakaóvaj tartalommal

Belcolade Dark C501J Malt Ét CT

Belcolade Dark C501J Malt Ét CT

Cacao-Trace étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel, 55% kakaó szárazanyag tartalommal

Montamix

Montamix

Enyhén édes ízű, folyékony cukrász habalap általános felhasználásra

Festipak

Festipak

Folyékony cukrász habalap hozzáadott cukor nélkül

Deli Quark RSPO SG

Deli Quark RSPO SG

Krémtúró alap süthető túrótöltelékek készítésére

Miroir Natúr

Miroir Natúr

Natúr tükörzselé termékek fényezésére, bevonására

Classic Sárgabarack CL

Classic Sárgabarack CL

Sárgabarack gyümölcskészítmény krémek, masszák, töltelékek, fagylaltok, tészták, pudingok, zselék ízesítésére

Summum Dió

Summum Dió

Dió darabokkal készült készítmény krémek, masszák, töltelékek, fagylaltok, tészták, pudingok, zselék ízesítésére

Aristo Cream

Aristo Cream

100% növényi margarin krémek készítéséhez

Belcolade Dark C501J Ét

Belcolade Dark C501J Ét

Étcsokoládé 55% kakaó szárazanyag tartalommal. Elérhető kiszerelések Cacao-Trace változatban.