Az egészségesebb alternatíva

AZ EGÉSZSÉGESEBB ALTERNATÍVA

A 2021-es Taste Tomorrow felmérésünk szerint a fogyasztók 58%-a előnyben részesíti az élelmiszerek egészségesebb alternatíváit. Íme három terület, ahol érdemes kísérleteznie, hogy egészségesebb késztermék-variációkat kínálhasson fogyasztóinak.

  • Növelje a gyümölcstartalmat késztermékeiben:
  • Adjon gyümölcsöt azokhoz a klasszikus receptekhez, melyek nem tartalmaznak, és tegye gyümölcsösebbé azokat a klasszikus cukrászsüteményeket, amelyek már tartalmaznak gyümölcsöt. Minőségi Topfil gyümölcstöltelékeink kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy késztermékei még gyümölcsösebbek legyenek

  • Törekedjen az egyértelműbb címkére:
  • A fogyasztók szeretnének tudatában lenni az élelmiszerek összetételével, ezért is fordítanak nagyobb figyelmet a termékek címkéjén feltüntetett információk tanulmányozására. A rövid, tiszta és egyértelmű címkéket részesítik előnyben, amelyeken főként természetes és további olyan összetevők szerepelnek, amelyeket ismernek, vagy értelmezni tudnak. A Puratos Clean(er) Label termékei segítségével Ön is olyan késztermékeket kínálhat fogyasztóinak, amelyek lényegesen több természetes összetevőt tartalmaznak.

  • Csökkentse a cukortartalmat:
  • A Puratos csökkentett cukortartalmú alapanyagaiban a cukrot természetes alternatívákkal helyettesítjük. Csökkentett cukortartalmú termékeink használatával egészségesebb késztermékeket kínálhat fogyasztói számára anélkül, hogy kompromisszumot kötne az állag vagy az íz tekintetében.

Széles termékválasztékunkkal szeretnénk segíteni Önnek megalkotni és újraalkotni legkiemelkedőbb klasszikusokat egészségesebb változatban. Inspirálódjon a hazai klasszikus cukrászsütemények egyikéből, melyet a Puratos összetevői alkottak újra.

Klasszikus cukrászsütemény receptjeink egészségesebb változatban

Zserbó pohárkrém

Zserbó pohárkrém

Kényeztető zserbó különlegesség, kevesebb cukorral

Gyümölcsös Rigó Jancsi

Gyümölcsös Rigó Jancsi

Ellenálhatatlanul könnyű desszert, csökkentett cukortartalmú csokoládéval és gyümölccsel koronázva

Kattintson és olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a különböző történetekről, amelyeket Ön is elmesélhet

Klasszikus

Klasszikus

Közismert kedvencek, feledhetetlen ízek

Kreatív

Kreatív

Új, izgalmas ízek, textúrák és vizuális megjelenés

Fenntarthatóbb

Fenntarthatóbb

Növényi alapú alternatívák, Cacao-Trace csokoládé

Fedezze fel megoldásainkat, amelyekkel a legkiemelkedőbb klasszikus cukrászsüteményeket készítheti el egészségesebb változatban
Mimetic 32 RSPO SG növényi alapú, prémium zsiradék (rúd/tömb)
100%-ban növényi alapú, prémium zsiradék, amely lehetővé teszi a magas minőségű késztermékek megalkotását.
Topfil Sárgabarack 60%
Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére
Argenta General Soft
Margarin általános felhasználásra, mellyel lágyabb textúra érhető el
Belcolade Dark C501J Malt Ét CT
Cacao-Trace étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel, 55% kakaó szárazanyag tartalommal
Montamix
Enyhén édes ízű, folyékony cukrász habalap általános felhasználásra
Festipak
Folyékony cukrász habalap hozzáadott cukor nélkül
Deli Quark RSPO SG
Krémtúró alap süthető túrótöltelékek készítésére
Miroir Natúr
Natúr tükörzselé termékek fényezésére, bevonására
Classic Sárgabarack CL
Sárgabarack gyümölcskészítmény krémek, masszák, töltelékek, fagylaltok, tészták, pudingok, zselék ízesítésére
Argenta Cream
100% növényi margarin krémek készítéséhez
Belcolade Dark C501J Ét CT
Étcsokoládé 55% kakaó szárazanyag tartalommal. Elérhető kiszerelések Cacao-Trace változatban.