Engedje szárnyalni kreativitását!

Mit szólna ahhoz, ha igazán fantáziadús késztermékekkel lephetné meg vásárlóit?

Mi lenne, ha a cukrászsütemények klasszikus változatából kiindulva egy kis csavarral meglepő, új variációkat alkothana meg? Engedje szárnyalni a kreativitását!

Kísérletezzen különböző ízekkel, meglepő textúrákkal, vagy találjon ki egy teljesen új és frissítő vizuális megjelenést!

A fogyasztók jobban szeretnek kísérletezni az ízekkel, mint gondolná: a 2021-ben végzett Taste Tomorrow felmérésünkben a megkérdezett fogyasztók 60%-a hajlandó volt új ízeket vagy szokatlan ízkombinációkat kipróbálni, ami határozott növekedés az előző évekhez képest.

Széles termékválasztékunkkal segítünk Önnek megalkotni és újraalkotni a legkiemelkedőbb hazai klasszikusokat. Inspirálódjon a hazai klasszikusok egyikéből, melyet a Puratos összetevői alkottak újra.

Klasszikus cukrászsütemény receptjeink kreatív formában

Rákóczi Túrós tart

Rákóczi Túrós tart

Új formában, a még izgalmasabb vizuális élményért

Fordított Zserbó

Fordított Zserbó

Egy másik nézőpont, hamisítatlan ízvilággal

Jégkrémbe zárt Rigó Jancsi

Jégkrémbe zárt Rigó Jancsi

A csokoládé és a jégkrém ellenállhatatlanul krémes ötvözete

Kattintson és olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a különböző történetekről, amelyeket Ön is elmesélhet

Klasszikus

Klasszikus

Közismert kedvencek, feledhetetlen ízek

Egészségesebb

Egészségesebb

Több gyümölcs, csökkentett cukortartalom, Clean(er) Label

Fenntarthatóbb

Fenntarthatóbb

Növényi alapú alternatívák, Cacao-Trace csokoládé

Fedezze fel megoldásainkat, amelyekkel a legkiemelkedőbb klasszikus cukrászsüteményeket készítheti el kreatívabb formában

Mimetic 32

Mimetic 32

Fermentált lisztet tartalmazó, prémium zsiradék

Topfil Sárgabarack 60%

Topfil Sárgabarack 60%

Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Argenta General Soft

Argenta General Soft

Margarin általános felhasználásra, mellyel lágyabb textúra érhető el

Belcolade Kakaópor 22-24 CT

Belcolade Kakaópor 22-24 CT

Prémium kategóriájú belga kakaópor, 22-24% kakaóvaj tartalommal

Belcolade Dark C501J Ét

Belcolade Dark C501J Ét

Étcsokoládé 55% kakaó szárazanyag tartalommal. Elérhető kiszerelések Cacao-Trace változatban.

Montamix

Montamix

Enyhén édes ízű, folyékony cukrász habalap általános felhasználásra