Klasszikusok a cukrászatban: Az újraalkotás kiindulópontjai

KLASSZIKUSOK A CUKRÁSZATBAN: AZ ÚJRAALKOTÁS KIINDULÓPONTJAi

A 2021-ben végzett Taste Tomorrow felmérésünk szerint a fogyasztók 75%-a szereti a hagyományos ízeket.

Ez megmagyarázza, hogy a klasszikus cukrászsütemények miért annyira népszerűek a mai napig.

Minden országnak megvannak a maga klasszikusai, és néhányuk az egész világon ismert.

Gondoljunk csak a Brownie-ra, vagy a Sacher tortára...

A cukrászsütemények eredete és története lázba hozza a fogyasztókat; különösen akkor, ha azok a világ más-más részéről származnak. Ilyen például az Európához köthető feketeerdő torta, a Kínából származó mochi, a dél-amerikai pastel tres leches és még sok más sütemény.

A Puratosnál szeretnénk megőrizni ezeknek az időtlen cukrászsütemény klasszikusoknak a történetét, örökségét és hagyományait.

Széles termékválasztékunkkal szeretnénk segíteni Önnek megalkotni és újraalkotni ezeket a klasszikusokat. Szeretnénk segíteni Önnek megalkotni a legkiemelkedőbb klasszikusokat. Inspirálódjon a hazai klasszikusok egyikéből, melyet a Puratos összetevői alkottak újra.

Klasszikus cukrászsütemény receptjeink

Rákóczi Túrós

Rákóczi Túrós

Omlós, édes, gyümölcsös, pont mint az eredeti

Zserbó

Zserbó

Ellenálhatatlanul omlós tészta a valódi belga csokoládéval megkoronázva

Rigó Jancsi

Rigó Jancsi

Hagyományos ízjegyekben gazdag, krémes desszert

Kattintson és olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a különböző történetekről, amelyeket Ön is elmesélhet

Kreatív

Kreatív

Új, izgalmas ízek, textúrák és vizuális megjelenés

Egészségesebb

Egészségesebb

Több gyümölcs, csökkentett cukortartalom, Clean(er) Label

Fenntarthatóbb

Fenntarthatóbb

Növényi alapú alternatívák, Cacao-Trace csokoládé

Fedezze fel megoldásainkat, amelyekkel a legkiemelkedőbb klasszikus cukrászsüteményeket készítheti el
Easy Omlós
Omlós tésztájú sütemények - mint például a zserbó, pozsonyi kifli - készítéséhez ideális keverék. Tökéletes alapanyag a bejgli tésztájához.
Mimetic 32 RSPO SG növényi alapú, prémium zsiradék (rúd/tömb)
100%-ban növényi alapú, prémium zsiradék, amely lehetővé teszi a magas minőségű késztermékek megalkotását.
Topfil Sárgabarack 60%
Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére
Carat Coverlux Dark kakaós étbevonó
Sokoldalú, szilárd étbevonó kiváló ízzel és olvadási tulajdonságokkal; használható cukrász-, sütő-és csokoládéipari alkalmazásokhoz.
Argenta General Soft
Margarin általános felhasználásra, mellyel lágyabb textúra érhető el
Belcolade Dark C501J Ét CT
Étcsokoládé 55% kakaó szárazanyag tartalommal. Elérhető kiszerelések Cacao-Trace változatban.
Montamix
Enyhén édes ízű, folyékony cukrász habalap általános felhasználásra