Klasszikusok a cukrászatban: Az újraalkotás kiindulópontjai

KLASSZIKUSOK A CUKRÁSZATBAN: AZ ÚJRAALKOTÁS KIINDULÓPONTJAi

A 2021-ben végzett Taste Tomorrow felmérésünk szerint a fogyasztók 75%-a szereti a hagyományos ízeket.

Ez megmagyarázza, hogy a klasszikus cukrászsütemények miért annyira népszerűek a mai napig.

Minden országnak megvannak a maga klasszikusai, és néhányuk az egész világon ismert.

Gondoljunk csak a Brownie-ra, vagy a Sacher tortára...

A cukrászsütemények eredete és története lázba hozza a fogyasztókat; különösen akkor, ha azok a világ más-más részéről származnak. Ilyen például az Európához köthető feketeerdő torta, a Kínából származó mochi, a dél-amerikai pastel tres leches és még sok más sütemény.

A Puratosnál szeretnénk megőrizni ezeknek az időtlen cukrászsütemény klasszikusoknak a történetét, örökségét és hagyományait.

Széles termékválasztékunkkal szeretnénk segíteni Önnek megalkotni és újraalkotni ezeket a klasszikusokat. Szeretnénk segíteni Önnek megalkotni a legkiemelkedőbb klasszikusokat. Inspirálódjon a hazai klasszikusok egyikéből, melyet a Puratos összetevői alkottak újra.

Klasszikus cukrászsütemény receptjeink

Rákóczi Túrós

Rákóczi Túrós

Omlós, édes, gyümölcsös, pont mint az eredeti

Zserbó

Zserbó

Ellenálhatatlanul omlós tészta a valódi belga csokoládéval megkoronázva

Rigó Jancsi

Rigó Jancsi

Hagyományos ízjegyekben gazdag, krémes desszert

Kattintson és olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a különböző történetekről, amelyeket Ön is elmesélhet

Kreatív

Kreatív

Új, izgalmas ízek, textúrák és vizuális megjelenés

Egészségesebb

Egészségesebb

Több gyümölcs, csökkentett cukortartalom, Clean(er) Label

Fenntarthatóbb

Fenntarthatóbb

Növényi alapú alternatívák, Cacao-Trace csokoládé

Fedezze fel megoldásainkat, amelyekkel a legkiemelkedőbb klasszikus cukrászsüteményeket készítheti el

Mimetic 32

Mimetic 32

Fermentált lisztet tartalmazó zsiradék

Topfil Sárgabarack 60%

Topfil Sárgabarack 60%

Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

Argenta General Soft

Argenta General Soft

Margarin általános felhasználásra, mellyel lágyabb textúra érhető el

Belcolade Kakaópor 22-24 CT

Belcolade Kakaópor 22-24 CT

Prémium kategóriájú belga kakaópor, 22-24% kakaóvaj tartalommal

Belcolade Dark C501J Ét

Belcolade Dark C501J Ét

Étcsokoládé 55% kakaó szárazanyag tartalommal. Elérhető kiszerelések Cacao-Trace változatban.

Montamix

Montamix

Enyhén édes ízű, folyékony cukrász habalap általános felhasználásra