A fogyasztók egyre inkább megalapozott döntéseket szeretnének hozni arról, hogy az élelmiszerek milyen hatással vannak nemcsak a saját egészségükre, hanem a bolygóra is. A fenntarthatóság ezért a vásárlási döntésekben központi szerepet foglal el, mivel a fogyasztók igyekeznek egy jobb világot teremteni a jelen és a jövő generációja számára. 2018 és 2021 között majdnem megduplázódott (36%-ról 60%-ra nőtt) azoknak a fogyasztóknak az aránya, akik úgy vélik, hogy a növényi alapú élelmiszerek pozitív hatással vannak az egészségre és a bolygóra. Ebből kifolyólag a növényi alapú élelmiszerek egyre nagyobb szerepet kapnak az élelmiszeriparban.
Szeretné tudni, hogy a klasszikus cukrászsüteményekhez miként születhetnek újjá fenntarthatóbb formában? A Puratos a következő megoldásokat kínálja Önnek, hogy a klasszikus cukrászsüteményeket fenntarthatóbb módon készíthesse el.
Növényi alapú termékeink használatával sokkal kisebb környezeti hatást érhet el, mintha állati eredetű alapanyagokat használna késztermékei elkészítéséhez.
Gyümölcstöltelékeink esetében meggyőződésünk, hogy a helyi gyümölcsbeszerzés és ellátási lánc ismerete a pozitív hatással van a minőségre, és teljes átláthatóságot biztosít a termelők és a fogyasztók számára egyaránt.
Cacao-Trace fenntartható kakaó-beszerzési programunk biztosítja a kakaótermelők jobb életminőségét, miközben az olyan nagyszerű ízű csokoládéra összpontosít, amelyet a csokoládérajongók világszerte nagyra értékelnek.
Üvegbe zárt krémes finomság, növényi alapú összetevőkkel
Parányi, édes falatok , Cacao-Trace csokoládéval kimártva
Növényi alapú habbal, krémmel és Cacao-Trace csokoládéval készült Rigó Jancsi
Új, izgalmas ízek, textúrák és vizuális megjelenés
Több gyümölcs, csökkentett cukortartalom, Clean(er) Label
Közismert kedvencek, feledhetetlen ízek