Fókuszban a fenntarthatóság

FÓKUSZBAN A FENNTARTHATÓSÁG

A fogyasztók egyre inkább megalapozott döntéseket szeretnének hozni arról, hogy az élelmiszerek milyen hatással vannak nemcsak a saját egészségükre, hanem a bolygóra is. A fenntarthatóság ezért a vásárlási döntésekben központi szerepet foglal el, mivel a fogyasztók igyekeznek egy jobb világot teremteni a jelen és a jövő generációja számára. 2018 és 2021 között majdnem megduplázódott (36%-ról 60%-ra nőtt) azoknak a fogyasztóknak az aránya, akik úgy vélik, hogy a növényi alapú élelmiszerek pozitív hatással vannak az egészségre és a bolygóra. Ebből kifolyólag a növényi alapú élelmiszerek egyre nagyobb szerepet kapnak az élelmiszeriparban.

Szeretné tudni, hogy a klasszikus cukrászsüteményekhez miként születhetnek újjá fenntarthatóbb formában? A Puratos a következő megoldásokat kínálja Önnek, hogy a klasszikus cukrászsüteményeket fenntarthatóbb módon készíthesse el.

  • Növényi alapú alternatívák:
  • Növényi alapú termékeink használatával sokkal kisebb környezeti hatást érhet el, mintha állati eredetű alapanyagokat használna késztermékei elkészítéséhez.

  • Nyersanyagok és összetevők fenntarthatóbb beszerzésének biztosítása:
  • Gyümölcstöltelékeink esetében meggyőződésünk, hogy a helyi gyümölcsbeszerzés és ellátási lánc ismerete a pozitív hatással van a minőségre, és teljes átláthatóságot biztosít a termelők és a fogyasztók számára egyaránt.

  • Cacao-Trace:
  • Cacao-Trace fenntartható kakaó-beszerzési programunk biztosítja a kakaótermelők jobb életminőségét, miközben az olyan nagyszerű ízű csokoládéra összpontosít, amelyet a csokoládérajongók világszerte nagyra értékelnek.

    Széles termékválasztékunkkal szeretnénk segíteni Önnek megalkotni és újraalkotni legkiemelkedőbb klasszikusokat fenntarthatóbb változatban. Inspirálódjon a hazai klasszikus cukrászsütemények egyikéből, melyet a Puratos összetevői alkottak újra.

    Klasszikus cukrászsütemény receptjeink fenntarthatóbb összetevőkből készítve

    Rákóczi Túrós pohárkrém

    Rákóczi Túrós pohárkrém

    Üvegbe zárt krémes finomság, növényi alapú összetevőkkel

    Zserbógolyó

    Zserbógolyó

    Parányi, édes falatok , Cacao-Trace csokoládéval kimártva

    Habbal koronázott Rigó Jancsi

    Habbal koronázott Rigó Jancsi

    Növényi alapú habbal, krémmel és Cacao-Trace csokoládéval készült Rigó Jancsi

    Kattintson és olvasson tovább, ha szeretne többet megtudni a különböző történetekről, amelyeket Ön is elmesélhet

    Kreatív

    Kreatív

    Új, izgalmas ízek, textúrák és vizuális megjelenés

    Egészségesebb

    Egészségesebb

    Több gyümölcs, csökkentett cukortartalom, Clean(er) Label

    Klasszikus

    Klasszikus

    Közismert kedvencek, feledhetetlen ízek

    Fedezze fel megoldásainkat, amelyekkel a legkiemelkedőbb klasszikus cukrászsüteményeket készítheti el

    Mimetic 32

    Mimetic 32

    Fermentált lisztet tartalmazó zsiradék

    Topfil Sárgabarack 60%

    Topfil Sárgabarack 60%

    Sárgabarackot tartalmazó gyümölcstöltelék leveles tészták és egyéb sütő- és cukrászipari termékek készítésére

    Belcolade Kakaópor 22-24 CT

    Belcolade Kakaópor 22-24 CT

    Prémium kategóriájú belga kakaópor, 22-24% kakaóvaj tartalommal

    Belcolade Dark C501J Ét

    Belcolade Dark C501J Ét

    Étcsokoládé 55% kakaó szárazanyag tartalommal. Elérhető kiszerelések Cacao-Trace változatban.

    Montamix

    Montamix

    Enyhén édes ízű, folyékony cukrász habalap általános felhasználásra

    Classic Sárgabarack CL

    Classic Sárgabarack CL

    Sárgabarack gyümölcskészítmény krémek, masszák, töltelékek, fagylaltok, tészták, pudingok, zselék ízesítésére

    Deli Quark RSPO SG

    Deli Quark RSPO SG

    Krémtúró alap süthető túrótöltelékek készítésére

    Ambiante Topping

    Ambiante Topping

    Édes ízű, színezhető díszítő habalap

    Miroir Natúr

    Miroir Natúr

    Natúr tükörzselé termékek fényezésére, bevonására