Minden cukrászsüteménynek megvan a maga egyedi története

A Puratosnál hisszük, hogy minden cukrászsüteménynek megvan a maga egyedi története

A fogyasztók minden eddiginél jobban vágynak az autentikus, vonzó kinézetű és egyben izgalmas textúrájú és ízvilágú cukrászsüteményekre. Ugyanakkor - ahogy azt Taste Tomorrow kutatásunk is megerősíti - a fogyasztók szeretnék megismerni a kedvenc cukrászsüteményeik mögött rejlő történeteket és tisztában lenni azzal, hogy az általuk fogyasztott élelmiszerek milyen hatással vannak az egészségükre és a bolygóra.

Hogyan tudja jobban kielégíteni ezt a fogyasztói igényt? Annak érdekében, hogy megfelelhessen ennek az elvárásnak, új szemszögből kell a cukrászsüteményekre tekintenie. Mi pedig segítünk Önnek ebben.

A klasszikus cukrászsütemények tökéletes kiindulópontok az új alkotásokhoz. Készítse őket valamilyen új, meglepő formában vagy textúrával, használjon több gyümölcsöt, növényi alapú alternatívákat vagy fenntarthatóbb alapanyagokat, és máris új életre keltheti fogyasztói kedvenc desszertjeit.

Olvasson tovább és ismerje meg jobban a hazai cukrászsütemények eredetét, amit Ön is elmesélhet fogyasztóinak! Cukrászipari termékkínálatunk segítségével Ön is megalkothatja saját készterméke újragondolt változatait.  

Klasszikus

Klasszikus

Közismert kedvencek, feledhetetlen ízek

Kreatív

Kreatív

Új, izgalmas ízek, textúrák és vizuális megjelenés

Egészségesebb

Egészségesebb

Több gyümölcs, csökkentett cukortartalom, Clean(er) Label

Fenntarthatóbb

Fenntarthatóbb

Növényi alapú alternatívák, Cacao-Trace csokoládé